Hlavní obsah

Michaela Jílková: dcerka je trochu dračice

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Michaela Jílková prožívá se svými dětmi, synem Kubou a v prosinci narozenou dcerkou Maruškou, krásné okamžiky. Televizní kotelnice je sice často velmi unavená, ale s pomocí svého přítele Michala Voráčka a malého Kuby všechno zvládá.

Foto: Josef Zajíc

Ostravice 6.10.2017 rekonstrukce vodního díla Šance na řece Ostravici. Stav 1. října 2017

Článek

"Žiji prostě životem maminky, která přišla z porodnice a moc se nevyspí. To se ale dá vydržet. Maruška chce hodně pít mlíčko a správně tloustne. Je velice hodná, ovšem tiché a nenápadné dítě to není. Je trošku dračice, a když něco chce, tak si to prosadí, a já ji raději ustoupím," řekla Michaela Jílková.

V rodině panuje nadšení

Malý Kuba je z malé sestřičky nadšený. Od okamžiku, kdy je Maruška doma, všechno pro něj přestalo existovat.

"Kuba má Marušku moc rád. Pořád se vyptává, jak se sestřička má, a každý večer ji společně koupeme. Snažím se, abychom pořád byli společně v jednom pokoji. Prožívám s dětmi krásné pocity. K těm nejkrásnějším momentům patří okamžiky, když si Kuba chce s Maruškou hrát. Dívám se na ně a uvědomuji si, jak je báječné mít dvě nádherné děti. Stejné je to s tatínkem Marušky. Je nadšený a patřičně pyšný otec," usmála se moderátorka.

"Maruška zatím nemá moc vlásků. To má zřejmě po mně. Po narození jsem prý taky neměla skoro žádné vlasy. Očička má modré po mně a tatínkovi a zřejmě bude tmavovlasá," dodala.  

Těší se na kamery

Michaela Jílková se na televizní obrazovku se svým populárním pořadem vrátí za tři měsíce. Tvrdí, že všechno v pohodě zvládne. "Už se před kamery těším. Bude to sice velmi náročně, ale vím, že to zvládnu. Vytvořím si určitý systém a půjde to bez větších problémů," ujistila Jílková.

Reklama

Související témata:

Související články

Míša Jílková se těší na miminko

Populární kotelnici, která už sedmý rok zatápí politikům, přibyla k úspěšné kariéře další radost. Maminka šestiletého Kuby, šestatřicetiletá Míša Jílková čeká...

Těhotná Michaela Jílková Kotel zvládá

V okamžiku, kdy moderátorka televizního pořadu Kotel Michaela Jílková oznámila, že je těhotná, mnoho skeptiků ji zrazovalo od moderování s odůvodněním,...

Výběr článků

Načítám