Hlavní obsah

Michaele Jílkové se nelíbí těhotenské oblečení

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka TV Nova Michaela Jílková, kterou proslavil pořad Kotel, přibližně za měsíc porodí svého druhého potomka. Tvrdí, že se cítí v pohodě, vyvést z míry ji prý v současnosti dovede jedině nabídka těhotenského oblečení v obchodech.

Foto: RoŠt

Plakát k výstavě.

Článek

Jílková se domnívá, že oděvní firmy budoucí maminky nutí, aby se oblékaly jako hastroši.

"Nastávajícím maminkám nemohu z oblečení, které je na trhu, doporučit vůbec nic. Není totiž z čeho doporučovat. Je to prostě absolutní hrůza, protože v obchodech nabízejí oblečení buď neslušivé nebo příliš sportovní," přiblížila situaci Jílková.

"Tím mám na mysli, slyšíte dobře, tepláky. A když je oblečení jakoby elegantní, je naopak příliš usedlé a navíc předražené. Třeba blůza, kterou by těhotná žena mohla nosit tak tři měsíce, přijde na dva až tři tisíce korun. Prostě na budoucí maminky v obchodech moc nemyslí," povzdechla si Michaela.  

Práce a pak únava

Na dobrou náladu má Jílková pár dobrých receptů. Jedním z nich je například intenzívní práce. "S Kubou jsem byla doma už od druhého měsíce a nebylo to dobře. Příliš jsem se tehdy zaměřila na sebe, neustále jsem se sledovala a na mou psychiku to působilo velmi neblaze. Proto jsem teď dál moderovala Kotel."

Přesto ale v posledním měsíci těhotenství cítí únavu a už není tak práceschopná. "Pořád bych jen spala," svěřila se. 

Jílková také přiznala, že ji v těhotenství občas přepadly smutky. I ty však dokáže překonat. "Pokud se mi něco takového stane, začnu myslet na to, jak bude miminko krásné a na všechny krásné zážitky, co nás čekají. Funguje to spolehlivě, mohu doporučit," usmála se.

Reklama

Související témata:

Související články

Míša Jílková se těší na miminko

Populární kotelnici, která už sedmý rok zatápí politikům, přibyla k úspěšné kariéře další radost. Maminka šestiletého Kuby, šestatřicetiletá Míša Jílková čeká...

Těhotná Michaela Jílková Kotel zvládá

V okamžiku, kdy moderátorka televizního pořadu Kotel Michaela Jílková oznámila, že je těhotná, mnoho skeptiků ji zrazovalo od moderování s odůvodněním,...

Výběr článků

Načítám