Hlavní obsah

Těhotná Michaela Jílková Kotel zvládá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V okamžiku, kdy moderátorka televizního pořadu Kotel Michaela Jílková oznámila, že je těhotná, mnoho skeptiků ji zrazovalo od moderování s odůvodněním, že pro dítě není pořad nejvhodnějším prostředím. Michaela ovšem na řeči nedala a i s kulatícím se bříškem dál Kotel úspěšně uvádí. Tvrdí navíc, že její miminko je v přímém přenosu v naprosté pohodě.

Foto: archiv autora

Autor článku si zkusil "zahrát" na klávesy Michala Davida.

Článek

"Musím říct, že ačkoliv někdo říká, že Kotel není vhodný pro těhotenství, opak je pravdou. V době pořadu naše miminko tvrdě spí a ani jednou nekopne. Prostě během dosud odvysílaných dvou Kotlů ani ťuk," svěřila se Jílková.

"Je to zvláštní, protože normálně se ozývá poměrně často. V době vysílání je klid. Někdy mám pocit, že raději spí, než aby poslouchalo řeči, které tam vedeme," podotkla moderátorka.  

Chutím neodolala

Budoucí maminky mívají obvykle neobyčejné chutě a servírují si pozoruhodné kombinace. Svoje chuťové buňky pořádně prohnala i oblíbená kotelnice.

"V poslední době, kdy mířím do závěrečné třetiny svého těhotenství, už žádné zvláštní chutě nemám a stravuji se normálně. Ovšem v prvních měsících to byla doslova chuťová smršť," přiznala.

"V jednom období jsem preferovala lískové oříšky, chlebíčky a červené maso, nejlépe v podobě polokrvavého bifteku, pak jsem nemohla odolat banánům, sýrům a tak dále. I pro mě bylo velmi zajímavé pozorovat, jak se moje chutě střídají," konstatovala moderátorka.  

Těší se na bratříčka

V prosinci, kdy se miminko chystá na svět, bude po jejím boku v porodnici její přítel Michal Voráček. Michaelu to velmi potěšilo.

"Porod je velmi těžká chvíle a já chci, aby tatínek našeho děťátka byl u mě na porodním sále. Je dobře, není-li žena v tomto okamžiku sama. Za sebe musím říct, že si všech mužů, kteří se rozhodli stejně, velmi vážím."

Na sourozence se už velmi těší i sedmiletý syn Michaely Kuba. Pro budoucí sestřičku nebo bratříčka pomáhá odborně vybírat hračky.

"Těšíme se všichni. Kuba mě velice potěšil, hodně se stará. Zatím ho ale zajímá především nákup hraček. Oblečení pro miminko zatím nenakupuji, protože nemám čas. Kuba chodí do školy, připravuji Kotel, prostě nákupy nestíhám. Vypadá to zatím tak, že dupačky, plínky a ostatní potřebné věci nakoupíme až najednou a zřejmě až na poslední chvíli," uzavřela Jílková.

Reklama

Související témata:

Související články

Sedmičku bude dočasně moderovat Jílková

TV Nova má vyřešený problém. Nový moderátor pořadu Sedmička je na světě. Až do června ji bude uvádět současná moderátorka Kotle Michaela Jílková. Nahradí...

Michaelu Jílkovou ministr nenachytal

Moderátorka Michaela Jílková má v pořadu Kotel za úkol znervóznit a vyvést z míry politika, který právě odpovídá na otázky publika. Základem nátlakové metody...

Míša Jílková se těší na miminko

Populární kotelnici, která už sedmý rok zatápí politikům, přibyla k úspěšné kariéře další radost. Maminka šestiletého Kuby, šestatřicetiletá Míša Jílková čeká...

Výběr článků

Načítám