Hlavní obsah

McCartney a Millsová nebyli pro soutěž Milionář "dost dobří"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Paul McCartney a jeho choť, bývalá modelka Heather Millsová, nejsou "dost dobří" pro účast v britské televizní soutěži u nás známé pod názvem Chcete být milionářem? Rozhodl o tom moderátor populární soutěže, když tyto dvě celebrity odmítl pozvat na obrazovku, píše agentura ANSA.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

O neúspěšné snaze dostat se do soutěže, kde jsou v sázce poměrně slušné částky, informoval magazín Mojo sám 60letý McCartney. Jak řekl, na nápad zasoutěžit si před televizní kamerou přišla jeho manželka - případnou výhru chtěla věnovat na dobročinné účely.

Jejím plánům ale učinil přítrž moderátor soutěže Chris Tarrant prohlášením, že by to bylo "strašné", kdyby se slavný pár v jeho kvízu objevil. O 34leté Heather Millsové je známo, že se už několik let velmi angažuje v nadacích pomáhajících ve světě obětem nášlapných min. V jejím úsilí sehnat pro nadace finanční prostředky jí v poslední době vydatně pomáhá i manžel Paul.

Reklama

Výběr článků

Načítám