Hlavní obsah

Matka Spearsové zranila fotografa, Britney šílela

SANTA MONICA

Zpěvačka Britney Spearsová doslova propadla panice, když její matka v sobotu večer porazila britského fotografa, který se vydal na stopu dvojice žen a neodbytně ji chtěl zvěčnit. Ve středu o tom informoval internetový server The Star.

Foto: Anna Čelouchová
Článek

Dvaadvacetiletá zpěvačka se svou matkou Lynne právě vycházela ze zverimexu v kalifornské Santa Monice, kde si chtěla zakoupit štěně.

Obě ženy, které tentokrát nedoprovázeli osobní strážci, nasedly do jeepu, chystaly se opustit parkoviště a hodlaly se odebrat k domovu.

Vhodnost situace vycítili paparazziové, kteří se přiblížili k vozu, obklopili ho a snažili se ukořistit pár snímků blonďaté hvězdy s matkou, která svou dceru doprovází v době její rekonvalescence. Britney totiž nedávno podstoupila chirurgický zákrok kolene. [celá zpráva]

Lékaři se nejprve postarali o Britney

Lynne musela opustit volant a snažila se fotografů zbavit. Do jednoho z nich strčila. Ten nešťastně spadnul na zem a zranil si kotník.

Dvaadvacetiletá Britney okamžitě zpanikařila a dostala hysterický záchvat. Záchranka, která na místo ihned dorazila, musela nejprve ošetřit popovou princeznu, teprve potom se zabývala fotografem Colinem Reavleym, který byl podle deníku The Sun hospitalizován.

Na místo incidentu byla rovněž přivolána policejní hlídka, které Lynne musela celou záležitost podrobně vysvětlit. Podle Britneyina mluvčího roztržku rozpoutali sami fotografové svým chováním.

Reklama

Související témata:

Související články

Spearsová podstoupila chirurgický zákrok

Dvaadvacetiletá americká zpěvačka Britney Spearsová si v úterý večer při natáčení videoklipu poranila koleno. Musela proto podstoupit drobný artroskopický...

Britney Spearsová naštvala Bona Voxe

Zpěvák skupiny U2 Bono Vox se cítil dotčen, když jeho kolegyně z branže Britney Spearsová odmítla v zákulisí prohodit pár slov s jeho čtyřmi dětmi. Měla totiž...

Britney Spearsová zapomněla na muže

Americká hvězda Britney Spearsová se podle znalců zaslouží o to, že letošnímu létu bude vládnout vůně vanilky a lučních květin. Právě takové aroma má její nový...

Výběr článků

Načítám