Hlavní obsah

Britney Spearsová naštvala Bona Voxe

– DUBLIN
Novinky, Korzo/P

Zpěvák skupiny U2 Bono Vox se cítil dotčen, když jeho kolegyně z branže Britney Spearsová odmítla v zákulisí prohodit pár slov s jeho čtyřmi dětmi. Měla totiž právě po koncertním vystoupení a vymluvila se na únavu a nedostatek času. Bono se proto rozzlobil a zpěvačku označil za nafoukanou holčičku.

Foto: Dana Ehlová

Gepardi se duchů nebojí a dál si užívají ve svém pavilonu.

Článek

"Britney nepřijala ani jedno z dětí. Bez okolků řekla, že nemá zájem se s nimi stýkat. Děti byly jako u vytržení a doslova otrávené," řekl svědek příhody.

"Snažila se vymluvit na únavu. Je to ale směšné, když si o sobě myslí, že je tak důležitá, že může kohokoli odmítnout. Třeba i děti legendy, jakou je Bono," dodal.  

Jiným otevřela

Zástupci zpěvaččiny produkční společnosti se snažili záležitost napravit a vysvětlili, že Britney se potřebovala soustředit, proto žádné návštěvy nepřijímala.

Později však vyšlo najevo, že jiné ratolesti nevyhnala. Její bývalý milenec Colin Farrell a jeho přátelé měli dveře otevřené.

"Colin tam přišel s dětmi svých přátel, které Britney určitě ani nezná, přesto je s radostí přijala," uvedl svědek.

"Zdá se, že se místo mozkem řídí sexuálními instinkty," komentoval její počínání list Daily Mirror.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsovou léčí psychoanalytici

Dvaadvacetiletá americká zpěvačka Britney Spearsová prochází těžkým životním obdobím. Svědčí o tom i současný neúspěch jejího světového turné. Proto si najala...

Spearsová nechala potetovat milence

Kevin Federline, přítel americké zpěvačky Britney Spearsové, vyhověl přání své milenky a nechal se na důkaz své lásky potetovat. Pozadu nezůstala ani sama...

Výběr článků

Načítám