Hlavní obsah

Martina Gavriely přiznala další plastiku: Po prsou přišla na řadu oční víčka

Novinky, Gabriela Wolfová, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka VIP zpráv na televizi Prima Martina Gavriely (32) podstoupila druhou plastickou operaci. Před sedmi lety si nechala zvětšit prsa, před týdnem podstoupila operaci očních víček.

Článek

"Již dlouho jsem s operací očních víček koketovala. Měla jsem je totiž jako plachty u kolen," řekla Novinkám důvod operace Martina Gavriely.

"Samozřejmě jsem se operace bála, přece jen šlo o obličej. Maskérky mi už ale nadávaly, ať s tím něco udělám, že už se to nedá schovat," vysvětlila Gavriely.

Zákrok Martina podstoupila u plastického chirurga Romana Kufy, kterého jí doporučila kamarádka. "Týden jsem byla vyřazená z práce, absolvovala jsem jen jednu přehlídku," říká moderátorka a modelka.

"Měla jsem zapadlé oči, vůbec nebyly vidět. Lidé mi říkali, že mám smutné oči, tak teď už konečně budou veselé a hravé," říká nadšeně Martina, která podstoupila již druhou plastickou operaci.

Před sedmi lety si již nechala zvětšit prsa. "Po kojení mi tenkrát úplně zmizely. Některým maminkám zůstane aspoň něco, já byla plochá jak baterka. Chlapi se mi celý život dívali na hrudník. Když přestali a začali mi hledět do očí, rozhodla jsem se to rázně řešit," dodala se smíchem Gavriely.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám