Hlavní obsah

Manželé našli 40 let starý voucher do hotelu. Je stále platný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotelový komplex Kansas City Mariott Downtown potvrdil, že uzná slevový voucher, který manželé dostali před 40 lety v hotelu, jenž tehdy stál na stejném místě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když se manželé Tim a Melinda O’Brianovi v roce 1983 brali, strávili svatební noc v hotelu Radisson Muehlebach v Kansas City, které ovšem leží ve státě Missouri. Při té příležitosti dostali slevový poukaz, s jehož využitím mohli v tomto hotelu strávit za stejnou cenu noc v měsíci, kdy budou slavit výročí svatby.

O’Brianovi však na certifikát zapomněli a narazili na něj náhodou až letos, tedy téměř 40 let po svatbě. Zkusili tedy zjistit, zda jej mohou využít i po takové době přesto, že na místě původního hotelu dnes stojí velký komplex jiného globálního hotelového řetězce.

Firma se k tomu postavila čelem a podle serveru UPI bez zaváhání oznámila, že i po tolika letech poukaz bez problémů uzná. Tim a Melinda tam tak mohou strávit noc za stejnou cenu jako při svatební noci, tedy za 38 dolarů (840 korun).

Manželé O’Brianovi si k tomu navíc vybrali to nejlepší možné datum - 25. června 1983 se na toto místo odebrali po svatbě a letos se tam na den přesně po čtyřiceti letech zase vrátí.

Rodiče jim svatbu zakázali, tak se vzali až po 60 letech

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám