Hlavní obsah

Malá maďarská obec drží prvenství ve vyhledávání slova sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necelých 2000 obyvatel obce Farád na západě Maďarska pořádně překvapil průzkum, podle něhož právě zde lidé vyhledávají na internetu slovo sex z celé země nejčastěji. „Něco na tom asi bude, protože v místní školce je stále víc dětí,“ reagoval s úsměvem starosta obce Zoltán Szalai.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Starosta už vážněji dodal, že do obce se přistěhovala řada mladých rodin, a to je důkaz, že zdejší život jim vyhovuje. Při návštěvě místní hospody se všichni štamgasti zapřísáhli, že slovo sex ani erotické stránky na netu nevyhledávají.

„Tomu, že naše obec se proslavila tímto způsobem, jsem se hodně zasmál. Já mám přítelkyni, moc ji miluji a určitě jsem ke zmíněnému rekordu nepřispěl,“ řekl Dávid deníku Blikk.

Mediální radu v Maďarsku pobouřil polibek dvou dívek v animovaném seriálu

Koktejl

Paní Magda rovněž tvrdí, že k úspěchu obce v tomto ohledu určitě nijak nepřispěla, protože nevlastní počítač. „Láska je soukromá věc, ta se nehledá na nějakém stroji,“ uvedla starší paní.

Devětadvacetiletý László přiznává, že když nemá přítelkyni, vyhledává na internetu stránky spojené se sexem. „Byl bych blázen, kdybych neměl rád hezké ženy a sex. Muž, který tvrdí, že takové stránky nenavštěvuje, tak lže,“ dodal László.

Kolikrát lidé slovo sex v obci hledali, průzkum neuvedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám