Hlavní obsah

Madonna učí Britney zpěv a umění kabaly

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Sotva si vyměnila Britney Spearsová s Madonnou polibek při předávání letošních cen MTV, celý svět začal vřít. Kdo celou show viděl, jistě uzná, že se zase tolik nestalo. Ale pro zpěvačky to byl možná osudový krok vedoucí k dalšímu přátelskému sbližování i pracovní spolupráci.

Foto: Jiří Cysař
Článek

Po tom, co se Britney přiznala, že na svém příštím singlu bude zpívat s božskou Madonnou, začalo se hovořit také o spolupráci na tajném židovském učení kabale. A tak se blonďatá dvaadvacetiletá Britney přidá do nemalé řady slavných hereček a zpěvaček, které neodmítly zasvěcení do kabaly právě Madonnou.

Uspějí?

Britney připravuje nové album delší dobu a touží po velkolepém návratu na scénu. Madonnu jí tak seslalo samo nebe. Spolupráce s Madonnou na prvním songu chystaného alba by mohla být nejen dobře fungujícím reklamním tahem, ale možná přivede na světlo světa nový hit. Píseň nesoucí název Me Against The Music se stane vskutku lákavým otvírákem Britneyina comebackového alba Get In The Zone. Šťastlivci, kteří v září zavítali na koncert Spearsové ve Washingtonu, mohli poprvé tento nový song slyšet, ovšem zatím bez Madonniny spoluúčasti.

 Zpěvačky však začaly pracovat na videoklipu a poprvé ho MTV uvede letos 11. října. "Zda to pro Madonnu bude znamenat úspěch nebo další propad, není jasné. Ačkoli se léta věnuje kabale, v hudbě ani filmu se jí nedaří tak jako dříve. Přesto zůstává stále na předních příčkách popularity. V tom nějaké čáry být musí. A zdá se, že jim uvěřila i Britney Spearsová. Uvidíme, zda se jí bude také dařit," uvedla Madonnina přítelkyně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám