Hlavní obsah

Madonna zakázala přátelům mluvit o lesbickém polibku

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Lesbický polibek, který americká hvězdná zpěvačka Madonna předvedla při nedávném předávání MTV Video Awards s Britney Spearsovou a Christinou Aguilerovou, byl na nedávném dýchánku uspořádaném pro několik důvěrných přátel přísně tabu. Madonna totiž každému hostu zakázala o tématu, přetřásaném po celém světě, mluvit.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

"Zatrhla jsem jim to hned při příchodu. Raději jsem jim rovnou ucpala pusu kousky želé a zmrzlinou," prohlásila Madonna.

Šlo o jeden z několika večírků, jež - tentokrát při šampaňském a svíčkách - zpěvačka uspořádala v klubu Drones na oslavu svých 45. narozenin (narodila se 16. srpna 1958). "Byla to nádherná oslava. Takovou přátelskou a milou atmosféru jsem už dlouho nezažila," nechala se slyšet Madonna, která slavila v náručí Guye Ritchieho.

Slavila se i kniha

Výjimečný večer si přišla vychutnat například Stella McCartneyová se svým novopečeným manželem Alasdhairem Willisem, se kterým se právě vrátila ze skotských líbánek. Objevili se tak na veřejnosti poprvé od svatby.

Pěveckou superstar a režiséra přišli pozdravit také bývalý fotbalista a herec Vinnie Jones společně s manželkou Tanyou, producent Matthew Vaughn a také Marco Pierre White, majitel klubu, ve kterém se oslava konala. Madonna tu spojila příjemné s užitečným. Kromě již zmíněných narozenin zapila a zajedla s kamarády také svoji novou knížku pro děti The English Roses (Anglické růže).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám