Hlavní obsah

Madonna se nemůže poslouchat

Novinky, The Sun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jedna z nejpopulárnějších a nejuznávanějších zpěvaček světa přiznala, že nesnáší poslouchání vlastních desek. Když si je občas pustí její děti, vypne jim přehrávač. "Mám své hudby dost, už ji nemohu poslouchat," řekla britskému deníku The Sun Madonna.

Foto: archiv Miss Junior

Část poroty - zleva: Ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová, vizážistka Petra Kubíčková.

Článek

Zpěvačka v současné době pracuje na filmovém muzikálu. Hovoříc o budoucnosti připustila, že se s manželem, britským režisérem Guyem Ritchiem, plánují trvale usadit ve Velké Británii.

"Trmácíme se s celou rodinou po světě jako cikáni. Plánujeme však, že se trvale usadíme na jednom místě." Madonna přiznala, že její plány zahrnují hlavně večere u krbu a chození do anglických hostinců.

Rodina je dnes pro zpěvačku tím nejdůležitějším. Přiznává: "Dříve jsem si myslela, že sláva je to hlavní. Teď ale vím, že jsem byla hloupá."

Madonnino nejnovější album American Life vyjde v druhé půli měsíce dubna. Klip k titulní písni zpěvačka nedávno stáhla z televizních obrazovek kvůli válce v Iráku. Obávala se, že některé dílčí momenty klipu by mohly být interpretovány v souvislosti se současným konfliktem jinak, než tvůrci původně zamýšleli.

Reklama

Související články

Madonna není proti Bushovi

Madonna vydala prohlášení ke kontroverznímu videoklipu k písni American Life, kde oblečena do vojenské uniformy vrhá granáty. Následuje záběr na roztrhaná těla...

Americký život podle Madonny

Madonna zveřejnila název svého nového už desátého řadového alba, které vyjde 22. dubna. Bude se jmenovat American Life.

Madonna stáhla šokující klip

Den po odvysílání se Madonna rozhodla stáhnout kontroverzní klip k písni American Life, přestože byl vysílán jen v Evropě. Klip s úspěchem uvedla německá Music...

Výběr článků

Načítám