Hlavní obsah

Lupič spoutal ženu, ta napsala e-mail o pomoc palci na nohou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Američanku Amy Windomovou (39) v noci v jejím domě přepadl lupič, vyhrožoval jí revolverem a spoutal ji. Nepočítal ale s jejími palci na nohou. Maskovaný lupič ženu praštil revolverem přes hlavu a pak ji přivázal k posteli, zatímco prohledával dům. Když odešel, spoutané Windomové se podařilo pomocí prstů u nohou napsat na laptopu u postele e-mail příteli Johnu Hiltonovi. Ten zavolal policii.

Foto: Profimedia.cz

Spoutaná Američanka si přivolala pomoc díky tomu, že palci u nohou napsala e-mail svému příteli. Ilustrační foto

Článek

"Píši jí každé ráno, než jdu do práce. Ale na mobilu jsem viděl, že mi napsala ona a její první slova byla: POMOC, VOLEJ 911. Vypadalo to dost naléhavě," potvrdil Hilton.

Kapitán atlantské policie Van Hobbs sdělil reportérům Atlanta Journal-Constitution, že když jeho jednotka dorazila na místo, našli oběť stále přivázanou: "Měla ale u sebe na posteli laptop a podařilo se jí palci u nohou napsat zprávu příteli."

Amy Windomová policistům vylíčila, že jakmile ozbrojený muž odešel, začala křičet o pomoc a snažila se osvobodit se z pout. Ale docílila jen toho, že si je na zápěstích utáhla. Nakonec si uvědomila, že má na posteli laptop. Podařilo se jí přitáhnout si ho nohama a otevřít jej.

"Hned mi naskočila wi-fi. Bylo to skvělé, viděla jsem obrazovku a zjistila jsem, že mám připojení," dodala obratná pisatelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám