Hlavní obsah

Lupič si dlouho nemohl nasadit masku, teď ho zná každý

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spartanburg

Další amatér mezi zloději se tentokrát předvedl v americkém Spartanburgu v Jižní Karolíně. Lupič tam v pátek vešel do obchodu a z nepochopitelných důvodů si sundal kuklu, kterou měl na hlavě. Okamžitě si však uvědomil, že udělal hloupost, jelikož měl prodavačku sedící za pultem přímo před sebou. Když se snažil celou situaci napravit a opět se zamaskovat, kukla se mu podařila nasadit až na čtvrtý pokus poté, co se k prodavačce otočil zády.

Článek

Policisté uvedli, že muž byl ozbrojený a pokusil se vykrást obchod Li‘l Cricket poblíž dálnice Valley Falls Road v pátek kolem druhé hodiny ranní.

Po několika marných pokusech o opětovné nasazení kukly na hlavu se to lupiči nakonec podařilo a chtěl pokračovat ve svém původním záměru. Jenže nakonec stejně odešel s prázdnýma rukama, jelikož nedokázal otevřít pokladnu.

Policisté po muži dosud pátrají, ale kvůli jeho nešikovnosti a kamerám v obchodě zná jeho identitu nyní každý, kdo záběry viděl. Vyšetřovatelé věří, že se jim jej brzy podaří dopadnout.

Reklama

Výběr článků

Načítám