Hlavní obsah

Lucii Bílou všichni odmítli, za vlastní desku musela zaplatit statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Lucie Bílá (44) byla nucena zaplatit statisíce za vydání CD a DVD muzikálu Němcová, který produkovala. Nenašel se totiž žádný vydavatel ani sponzor. "Asi to na ně bylo moc kontroverzní," řekla Novinkám Bílá.

Článek

Autorem muzikálu Němcová je exmanžel zpěvačky Vašek Noid Bárta. Ten na desce pracoval během celého uplynulého  roku. Bílá se snažila skoro stejně dlouhou dobu sehnat pro vydání CD i DVD  Němcová! sponzora, ale nikoho nenašla. Ani žádné vydavatelství se do projektu nehrnulo a Bílou s díky všichni odmítli.

"Němcová to neměla v životě lehké a na růžích ustláno nemá ani nyní. Proto jsem se, rozhodla jsem, že se za ni budu prát a vydala vše sama na vlastní náklady," vysvětlila Novinkám Bílá.

"Byla jsem moc ráda, že mé pozvání přijaly takové kmotřičky jako Ivanka Gottová s oběma holčičkami. Na úspěch desky si s námi připil i Karel Gott," radovala se Bílá, která na křest dorazila rovnou z televize, kde s Gottovou spolumoderovala speciální V.I.P. zprávy věnované soutěži Česko-Slovensko má talent. V té má zpěvačka roli porotkyně.

A právě díky vizážistce ze soutěže se mohla zpěvačka pochlubit krásnou černou róbou. "Šaty byly nádherné. Jsou od dua britských návrhářek, které tvoří pod jménem Morchesa a jejich šaty jsou k vidění na červených kobercích po celém světě," dodala Lucie.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám