Hlavní obsah

Lucie Bílá popřela milenecký poměr s kulisákem z divadla

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Lucie Bílá (44) prý během zkoušení muzikálu Carmen měla poměr s kulisákem z Hudebního divadla v Karlíně Jaroslavem Harvanem (23). Deníku Blesk to prozradila bývalá přítelkyně kulisáka. Zpěvačka poskytla Novinkám exkluzivně vyjádření.

Foto: Petr Horník, Právo

Lucie Bílá

Článek

Slečna Hanka tvrdí, že za rozpadem jejího vztahu s Jaroslavem Harvanem stojí milenecký vztah jejího dnes už bývalého přítele Jaroslava s Lucií Bílou. Našla v jeho mobilním telefonu údajně esemesky a fotografie se zpěvačkou. Podezření na milenecký vztah dostala poté, co její partner přestal chodit domů a často přespával jinde.

"Bavili jsme se o tom s kolegy v divadle a nikdo z pracovníků ho nezná. V životě tady nepracoval," mlžil ředitel karlínského divadla Pavel Polák. Tiskový mluvčí divadla Tomáš Matějovský byl sdílnější. "Pan Jaroslav u nás na muzikálu Carmen pracoval. Nyní již zaměstnán není, byl vyhozen," řekl Novinkám tiskový mluvčí karlínského divadla Tomáš Matějovský.

"Byl to jeden z milých techniků Carmen. Milý kluk, ale už s námi nepracuje," potvrdila slova Matějovského Lucie Bílá. "Opravdu žil s jednou z našich tanečnic, ale to je vše, co o něm vím. Fotí se se mnou denně tolik lidí. Jestli mi bude chtít každý udělat podobnou radost, tak to se mám na co těšit," prozradila Novinkám zpěvačka.

"Je to celé úsměvné. Za posledních čtrnáct dní jsem se přesvědčila o tom, že jediné, jak ten mediální guláš přežít, je nečíst, neřešit a odpovídat jen svou prací," dodala Bílá, která již několik měsíců žije s provozním restaurace Petrem Makovičkou. "Doufám, že to je životní partner. Jsem moc šťastná," říká.

Reklama

Výběr článků

Načítám