Hlavní obsah

Los na Aljašce nakráčel do kina a pochutnal si na popcornu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kina v aljašském městě Kenai minulý týden vešel nezvyklý návštěvník. Los se chvíli rozhlížel v prostoru u pokladny a poté zamířil k misce s popcornem. Zaujala ho však i krabička z fastfoodu.

Los na Aljašce vběhl do kina a dal si popcorn.Video: Reuters

 
Článek

Pracovnice kina na Aljašce nevěděla, co si počít, když dveřmi z parkoviště vešel dovnitř los. Snažila se zburcovat manažera kina, který byl v té chvíli v kanceláři, ale toho tato událost v prvé řadě pobavila. „Přestaň se smát, tohle je vážné,“ volala na něj dívka za pultem.

Manažer Ricky Black později webu Anchorage Daily News řekl, že situace nebyla nijak nebezpečná a nehrozilo žádné bezprostřední nebezpečí. Ostatně to potvrzují i záběry z bezpečnostních kamer a telefonu vylekané zaměstnankyně.

@brekkinsproul

#kenaipeninsula #comingattractions #mcdonalds #work #moose #worldstar #kenaicinema @worldstar @mcdonalds_br @wildlife.tv @tiktoktrends #fypシ @

♬ original sound - BIG DADDY B

Los se na nich chvíli rozhlíží a pak se vydá k misce s popcornem. Pak ještě v odpadcích objevil krabičku se zbytky z fastfoodového řetězce a rozhodl se také ochutnat. A asi mu to přinejmenším hezky vonělo, protože krabičku si odnesl naraženou na čenichu.

Zaměstnanci kina tvrdí, že zvíře nakonec zaplašili pomocí křiku a bušení do stěn, ale ze záběrů to spíše vypadá, že los byl natolik zklamán současnou nabídkou kina, že nakonec odešel o své vlastní vůli a lidí si ani nevšiml.

To je medvěd, křičelo batole a běželo za šelmou. Situaci zachránila matka

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám