Hlavní obsah

Lidé naletěli mladíkovi, že New York zasáhla tsunami

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boca Raton

Nedávno ohlašovaný konec světa, který měl údajně nastat podle mayského kalendáře 21. prosince, inspiroval řadu lidí k provokacím a vtípkům. A další řada lidí jim na ně skočila. Například dvacetiletému mladíkovi, který jakoby hystericky telefonoval se svou matkou a okolo stojícím tvrdil, že New York zasáhla vlna tsunami, informoval server news.msn.co.nz.

New York zasáhla tsunami, dělal si legraci mladík z lidí na Floridě

 
Článek

Dvacetiletý Vitalij Zdorovětskij se podobným žertíkům věnuje už dlouho. Pro svůj poslední kousek, který samozřejmě zdokumentoval, si vybral obyvatele Boca Raton na jihu Floridy.

Na záznamu je vidět, jak mladík se slzami na krajíčku drží v ruce telefon a v těsné blízkosti napálených obyvatel nevěřícně opakuje: „Tsunami právě zasáhla New York, do 30 minut bude na Floridě.“ Nabídne jim tedy, že jeho matka, která čeká za rohem, je může vzít s sebou. A pak už následuje jen zběsilý útěk před fiktivní tsunami.

„Někteří byli rozpačití, ale někteří se opravdu báli. Nakonec se ale většina zasmála,“ uvedl Zdorovětskij, který je na svůj poslední žertík pyšný. Podle  jeho slov z něj vzniklo nejlepší video, jaké kdy udělal.

Anketa

Jak byste reagovali, kdyby si z vás někdo podobně vystřelil?
Nakonec bych se tomu zasmál
72,7 %
Naštvalo by mě to
27,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10249 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám