Hlavní obsah

Leonardo DiCaprio se ožení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Devětadvacetiletý lamač dívčích srdcí se žene do chomoutu. Zdá se, že DiCaprio, který dosud vedl velmi bouřlivý život, zmoudřel a hodlá se usadit. Šťastnou vyvolenou se stane třiadvacetiletá topmodelka Gisele Bundchenová.

Foto: Správa sportovních a rekreačních zařízení Havířov

Havířovské koupaliště

Článek

Leonardův vztah s Gisele za tři roky trvání poznal mnoho nesčetných hádek, rozchodů a následných usmiřování. Navzdory tomu nyní šťastná Brazilka s líbeznou tváří a úžasným tělem přijala Leonardovu žádost o ruku.

Zanedlouho se tak stane novou paní DiCapriovou a splní se jí dávný sen o uspořádané rodině. Gisele se již v minulosti přiznala, že založit rodinu a chránit teplo rodinného krbu pokládá za nejdůležitější poslání v životě ženy.

:. Topmodelka Gisele Bundchenová. Zdroj: Antoninoc

Leonardo dá kamarádům kopačky

Se spořádaným rodinným životem se však neslučuje dosavadní Leonardovo pokukování po pohledných hereckých kolegyních i ostatních krasavicích. Své nastávající ale slíbil, že se polepší a zároveň se zřekne častých alkoholových dýchánků ve společnosti přátel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám