Hlavní obsah

Lenertová nastupuje do Rádia Hey

Novinky, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalá moderátorka Televizních novin Novy Nicol Lenertová se vrací do médií. Začne uvádět na Rádiu Hey svůj pořad, který bude pravděpodobně zaměřen na klípky ze společenského života celebrit.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nabídku dostala Nicol před týdnem od spolumajitele Rádia Hey Radima Pařízka a následující týden se již bude domlouvat konkrétní tvář pořadu, jeho název, délka, četnost a další podrobnosti.

"Vítáme nové nápady, nové i populární osoby. Tím posilujeme, protože se chceme stát nezávislou českou konkurencí zavedeným rádiím," řekl Právu v pátek šéf zpravodajství Rádia Hey Stanislav Berkovec na dotaz, proč se rozhodli pro Lenertovou.

Lenertová moderovala na Nově zprávy do loňského listopadu, kdy bez předchozího oznámení odjela na půlroční pobyt do Spojených států. Způsobila tím Nově komplikace. V současné době se objevuje na obrazovkách všech českých celoplošných televizí v reklamě na služby T-Mobile.

Reklama

Související témata:

Související články

Našla Lenertová novou lásku?

Vztah bývalé moderátorky TV Nova Nicol Lenertové s nejlépe placeným hokejistou planety Jaromírem Jágrem je již více než tři roky minulostí. Nicol byla v centru...

Výběr článků

Načítám