Hlavní obsah

Stevard přistihl dvojici při sexu na palubní toaletě, cestující natáčeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexem si chtěli zpestřit cestu muž a žena v letadle z anglického Lutonu na španělskou Ibizu. Odskočili si proto na toaletu, kde ale zapomněli zamknout dveře, a stevard je přistihl in flagranti.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

Jeden z pasažérů příhodu zaznamenal na video, které se velmi rychle rozšířilo na sociálních sítích. Na záznamu je vidět, jak se stevard nejprve zdráhá toaletu otevřít, protože stejně jako mnozí cestující asi tušil, co se za dveřmi odehrává.

Nakonec se odhodlal – a nemýlil se. Na pár vteřin se všem naskytl pohled na dvojici se staženými kalhotami v plné akci, než přistižený muž dveře opět zavřel. Stevard podle listu The Independent neskrýval rozpaky, zatímco v letadle propukl hlasitý smích.

Mluvčí letecké společnosti EasyJet, které stroj patří, příhodu z paluby potvrdil s tím, že po přistání si pro přistižený pár přišla policie. Jakou dohru aféra měla, není jasné.

„Doufám, že to nebyl pilot“

Podle citovaného deníku neexistuje v Británii žádný zákon, který by vysloveně řešil sex v letadle. V úvahu by prý mohl přicházet „trestný čin úmyslného zapojení do sexuálních aktivit na veřejné toaletě“ podle zákona o sexuálních deliktech z roku 2004.

Uživatelé sociálních sítí reagovali na příhodu z letadla většinou pobaveně. „Doufám, že to nebyl pilot,“ napsal jeden z nich. Jiní aféru dávali do souvislosti s přístupem mnoha nízkonákladových aerolinií. „Ryanair by si za to určitě naúčtoval poplatek,“ glosoval uživatel Chris.

Členství v mílovém klubu? Aerolinka nabízí lety jen kvůli sexu v oblacích

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám