Hlavní obsah

Členství v mílovém klubu? Aerolinka nabízí lety jen kvůli sexu v oblacích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká společnost Love Cloud láká na netradiční soukromé lety. Asi 45minutová cesta neslouží ke kochání se panoramaty, ale k jedné jediné věci. Cestující se v průběhu mohou stát členy takzvaného mílového klubu, což je slangový výraz pro sex na palubě letadla.

Foto: Profimedia.cz

Společnost operuje v Las Vegas, městě hříchu.

Článek

Asi nepřekvapí, že společnost Love Cloud sídlí zrovna v Las Vegas, městě hříchu. Její zakladatel Andy Johnson listu New York Times řekl, že lidé, kteří si užijí sex na palubě a zapojí se do mílového klubu (anglicky Mile High Club, pozn. red.) nemají myšlenky na rozvod.

„Dorazíte s úsměvem na tváří a odejdete s ještě větším,“ konstatuje Johnson. Pomáháme lidem, aby se nerozváděli, to vám říkám narovinu,“ doplnil zakladatel společnosti nabízející lety. Ty mimochodem slibují opravdové soukromí, při němž nebude partnery nikdo a nic rušit.

Večírek skoro v oblacích? Vyřazený boeing našel nečekané využití

Cestování

Interiér soukromého tryskáče je plně přizpůsoben párovým radovánkám. Nechybí rudé saténové povlečení a polštáře nebo matrace z paměťové pěny pro větší pohodlí. Splnit si milostné fantazie v oblacích ovšem nevyjde nikterak levně. Členství v mílovém klubu stojí 995 dolarů (21 tisíc korun) pro pár.

Zážitek není jen pro páry

Frelima Howardová byla jednou z cestujících. S manželem si postěžovali na jedinou věc — vyhrazený čas byl pro ně příliš krátký, uvádí server Independent. Žena tvrdí, že naprosto ztratila pojem o čase, a tak se musela na konci opravdu rychle obléknout. Neobvyklý let dostala s manželem od známého jako svatební dar.

„Já a můj manžel jsme byli členy mílového klubu už dřív, ale bylo skvělé užít si to ve větším soukromí,“ okomentovala Howardová.

Foto: Profimedia.cz

Interiér letadla je uzpůsoben milostnému dovádění.

Společnost Love Cloud nicméně zájemcům nabízí i další možnosti letu. Mohou si užít romantické stolování nebo si znovu říct své svatební sliby. Podle Johnsona je však možnost zapojit se do mílového klubu tou nejpopulárnější. Některé páry se kvůli radovánkám dokonce obléknou jako pilot a letuška.

Let ovšem není vyhrazen pouze párům, dovoleny jsou i větší skupiny, přičemž za další osobu se připlácí 200 dolarů (4200 korun).

V běžném dopravním letadle se lidé stávají členy mílového klubu na toaletách. Existuje několik domněnek, proč je sex na palubě tak vzrušující. Jedna verze tvrdí, že za to mohou vibrace při letu, jiná, že lidé rádi fantazírují o pilotech, letuškách a podobně. Jistou roli pak hraje i riziko odhalení.

České cestovky mají žně. Zájem o dovolenou je větší než před pandemií

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám