Hlavní obsah

Kylie Minogue má mladší konkurenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Australská zpěvačka Kylie Minogue má důvod k žárlivosti. Její přítel, francouzský herec Olivier Martinez, byl totiž přistižen, jak se vášnivé líbá s jinou ženou. Ve čtvrtek to napsal britský list Mirror.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo požáru.

Článek

Šestatřicetiletá Kylie Minogue se s Olivierem Martinezem stýká přibližně dva roky, jejich vztah až doposud vypadal docela nadějně. Na Valentýna si dokonce dopřáli zamilovaný pobyt v Londýně.

Nyní se však jejich vztah nachází ve fázi ohrožení. Osmatřicetiletý herec se totiž nechal svést půvabnou kolegyní Michelle Rodriguezovou, s níž si neodpustil intimní chvilku. Oliviera zřejmě láká věk mladé herečky, které je teprve pětadvacet let. "Vypadali spolu tak spokojeně," uvedl zdroj z blízkého hercova okolí.

Olivier asi rád záletničí

Není to ale poprvé, co byl Olivier přistižen, jak Michelle líbá. Loni s ní způsobil podobný rozruch na jachtě zpěváka P. Diddyho. V září 2003 zase vzbudil podezření, že udržuje milenecký poměr s herečkou Angelinou Jolieovou.

Tentokrát měl zhřešit v úterý před luxusním hollywoodským hotelem Chateau Marmont, před nímž herec na Rodriguezovou trpělivě čekal v autě. Jakmile vyšla ven, políbili se. Znepokojili je však fotografové, kteří je při líbání zastihli. Michelle se proto na ně rozkřikla: "Může vůbec žena zůstat chvíli sama se svým chlapem?"

Ve středu večer však mluvčí Kylie Minogue jakékoliv pochybnosti o krachujícím vztahu vyvrátil. "Nemůže to být mezi nimi lepší." Důvěrný přítel z jejího okolí se přidal. "Olivier a Michelle jsou báječní přátelé, ale to je vše," prohlásil s tím, že zpěvačka a herec jsou spolu šťastni.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue se chce usadit na jihu Francie

Australská zpěvačka Kylie Minogue a její snoubenec, francouzský herec Olivier Martinez, hledají vhodné místo, kde by si zakoupili svůj první společný dům....

Kylie Minogue holduje sexu po telefonu

Sex po telefonu se v posledních dnech stal pro Kylie Minogue jedinou cestou, jak zůstat nablízku svému francouzskému příteli Olivieru Martinezovi, když jsou...

Kylie Minogue by potěšil zásnubní prstýnek

Australská zpěvačka Kylie Minogue se již těší na vánoční svátky. Doufá totiž, že v jednom z dárkových balíčků najde zásnubní prstýnek. Proti takovému daru...

Výběr článků

Načítám