Hlavní obsah

Kylie Minogue holduje sexu po telefonu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sex po telefonu se v posledních dnech stal pro Kylie Minogue jedinou cestou, jak zůstat nablízku svému francouzskému příteli Olivieru Martinezovi, když jsou každý na druhém konci světa. Osmatřicetiletý Martinez natáčí v Hollywoodu film The Snow Goose a šestatřicetiletá zpěvačka je momentálně v Londýně.

Foto: Pavel Siuda

V Bílovci s minulých letech zavedli tradici velkopátečního "hrkání" na dřevěné trakaře s hrkačkou.

Článek

Popřela tak zprávy listu The Sun o tom, že se rozcházejí. "Musím přiznat, že jsem nikdy netušila, jak může být sex po telefonu vzrušující," prozradila zpěvačka.

Vysvětlila, že mají oba tak hektické pracovní plány, že jim nezbývá nic jiného, než se vzájemně častovat "erotickými textovkami a nestydatými telefonáty".

"Jen tak dokážeme udržet náš sexuální život na uzdě," uvedla Australanka, která se na veřejnosti se svým krasavcem objevila naposled letos v srpnu.

Vysoké účty jí nevadí

"Jsme na telefonu prakticky nepřetržitě. Opravdu si chybíme. Je to naše jediná komunikace. Média tvrdí, že se rozcházíme. Mezi námi je však všechno v pořádku. Není to pro nás ni neobvyklého, že pracujeme každý na jiném kontinentě. Taková už je naše práce," dodala.

"Samozřejmé, že účty za telefon jsou téměř astronomické, ale Olivier za to stojí. Neumím si představit, že bych ho alespoň neslyšela," konstatovala Kylie.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue dostala od přítele jachtu

Šestatřicetileté australské zpěvačky Kylie Minogue si její přítel, francouzský herec Olivier Martinez, velmi váží. Na důkaz lásky jí daroval jachtu, kterou...

Kylie Minogue rozpálila bankéře

Australská popová hvězda Kylie Minogue si asi za 40 minut vydělala hezkou sumičku 1,8 miliónu dolarů, když zazpívala na soukromém večírku zaměstnanců německé...

Kylie Minogue se chce usadit na jihu Francie

Australská zpěvačka Kylie Minogue a její snoubenec, francouzský herec Olivier Martinez, hledají vhodné místo, kde by si zakoupili svůj první společný dům....

Výběr článků

Načítám