Hlavní obsah

Kylie Minogue se chce usadit na jihu Francie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue a její snoubenec, francouzský herec Olivier Martinez, hledají vhodné místo, kde by si zakoupili svůj první společný dům. Zalíbila se jim oblast na jihu Francie v okolí populárního letoviska Saint Tropez.

Článek

Podle britského zpravodajského serveru Ananova, který se odvolává na deník Daily Mirror, se prý slavný pár rozhlížel také kolem městečka Port Grimund, které je považováno za malé Benátky francouzského pobřeží. Zpěvačce by vyhovovalo, neboť by zde mohla kotvit její jachta.

Doporučení od Deppa

Nakonec je ale nejvíce uchvátilo právě Saint Tropez, sdělil přítel z blízkého okolí snoubenců. Místo jim doporučil jejich kamarád, herec Johnny Depp, který tam vlastní svou nemovitost.

Prý je to vhodné prostředí, kde panuje svobodný styl a které zároveň umožňuje uniknout vtíravým fotografům a novinářům.

Zatím ale není zcela jasné, jak se šestatřicetiletá Minogue a o dva roky starší Martinez rozhodnou. Hledají totiž první společné bydlení, proto zpěvačka chce, aby našla výjimečné hnízdečko lásky svých snů, pokud možno daleko od Londýna a Paříže.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue dostala od přítele jachtu

Šestatřicetileté australské zpěvačky Kylie Minogue si její přítel, francouzský herec Olivier Martinez, velmi váží. Na důkaz lásky jí daroval jachtu, kterou...

Kylie Minogue rozpálila bankéře

Australská popová hvězda Kylie Minogue si asi za 40 minut vydělala hezkou sumičku 1,8 miliónu dolarů, když zazpívala na soukromém večírku zaměstnanců německé...

Výběr článků

Načítám