Hlavní obsah

Kutcher: Beru viagru, abych stačil Demi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hollywoodská hvězda Demi Mooreová (41) je v sexu nenasytná. Její partner Ashton Kutcher prozradil, že dokonce musí užívat viagru na podporu apetitu, aby vůbec dokázal uspokojit hereččiny nároky.

Foto: Zdeněk Urbanovský

Krajina Bílých Karpat v Žítkové

Článek

"Abych splnil její očekávání, pravidelně užívám viagru," svěřil se Kutcher.

Ani na valentýnský večer zázračnou pilulku nehodlá vynechat. "Vím, že lepší fyzickou kondicí, kterou mi viagra propůjčí, ji na svatého Valentýna potěším víc, než sebevětší kyticí nebo drahým dárkem," informoval pětadvacetiletý herec a manekýn Kutcher.  

Chtějí svatbu, ne cirkus

Zamilovaný pár se sblížil loni v dubnu a nyní se začíná proslýchat, že by se mohli vzít již letos v květnu.

"Ashton a Demi se na počátku svého vztahu domluvili, že počkají rok, teprve pak se případně vezmou. Ale svatba má být velkou rodinnou záležitostí, nikoli veřejným cirkusem," uvedl Ashtonův blízký přítel.

"Chtějí něco naprosto odlišného, než co udělala Britney Spearsová. Jsou dospělí a citliví lidé a chovají se rozumně. O Vánocích dal Ashton Demi slib, že si ji vezme. Potvrdil to náhrdelníkem s devatenáctikarátovým diamantem za sedmnáct tisíc dolarů. Demi šílela," dodal stejný zdroj.

Se svatbou Kutcher údajně opravdu spěchá, protože chce mít s Demi vlastní dítě, ačkoli ta má již tři potomky s Brucem Willisem.

Valentýnská příloha

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám