Hlavní obsah

Kurýrka dala tašku s jídlem před dveře. Medvěd byl rychlejší než adresát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina z floridského Orlanda si objednala u rozvážkové služby jídlo, které jí pracovnice firmy položila v plastové tašce ke dveřím na verandě. Vychytralý a hladový medvěd, jenž se v tu dobu pohyboval v blízkosti domu, byl ale rychlejší.

Medvěd ukradl rodině jídlo, které jí kurýrka nechala přede dveřmiVideo: Reuters

 
Článek

Nemilou story zachytily bezpečnostní kamery. Na záznamu je vidět, jak kurýrka pokládá zásilku k prahu a poté si mobilním telefonem pořizuje snímek, aby měla důkaz, že objednané zboží v hodnotě 45 dolarů (1035 Kč) bezpečně doručila.

Krátce nato se ale objeví černý medvěd, který k pytlíku nejprve přičichne, načež jej tlamou zvedne a i s jídlem zmizí. Po chvíli se huňáč podle televize Fox35 Orlando ještě vrátil, protože si zřejmě uvědomil, že zapomněl na limonádu.

Když si adresáti asi deset minut poté přišli dodávku vyzvednout, nestačili se divit. Spatřili už jen stopu rozlitého nápoje vedoucí k příjezdové cestě.

Šokovaná rodina vzápětí zkontrolovala záznam kamery u zvonku a bylo vše jasné. „Přišel medvěd a popadl jídlo. A pak si ještě došel pro limonádu,“ řekla Nicole Castrová, neteř páru, který si jídlo objednal.

Medvědi se na severním předměstí Orlanda Longwood vyskytují hojně, ale ještě se prý nestalo, že některý z nich někoho takto drze okradl. Dodavatelská firma byla nicméně natolik solidní, že ztrátu příjemcům vykompenzovala.

Medvěd si zašel na benzinku, dostal chuť na gumové medvídky

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám