Hlavní obsah

Medvěd si zašel na benzinku, dostal chuť na gumové medvídky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lake Cowichan

Medvěda na kanadském ostrově Vancouver přepadla chuť na sladké, a tak se vydal do obchodu na čerpací stanici a odnesl si sáček gumových medvídků. Drze je pak snědl na příjezdové cestě kousek od prodejny.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Krádeže v obchodech na čerpacích stanicích nejsou ničím výjimečným, ale jen skutečně velmi zřídka se stane, že by objektem zájmu zlodějů byli gumoví medvídci, a ještě vzácnější je situace, kdy si pro ně dojde medvěd.

Podle záběrů bezpečnostních kamer v Tipton’s Gas Baru v obci Lake Cowichan na kanadském ostrově Vancouver to však vypadalo, jako by si tam místní medvěd chodil přilepšovat pravidelně. Zcela klidně prošel mezi regály, vzal si sáček medvídků a pak zase odešel.

„Ten malý prevít měl ještě tu drzost, že si sedl na příjezdovou cestu, podíval se na mě a pak se do toho pustil,“ vylíčil deníku Vancouver Sun Jay deGoesbriand, jenž obchod vlastní se svou ženou Karen.

Ta měla pro mlsného medvěda pochopení i sympatie. „Měl zkrátka chuť na sladké,“ zastala se medvěda majitelka obchodu a dodala, že ačkoliv věděla, že jde o divoké zvíře, měla velkou chuť medvěda obejmout.

Hladový medvěd přerušil narozeninový piknik v mexickém parku

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám