Hlavní obsah

Kurýr hodil zásilku přes plot, trefil seniorku do obličeje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S podlitinou pod okem a odřeninami skončila osmasedmdesátiletá seniorka v anglickém městě Westcliff-on-Sea. Zranění jí způsobil balík, který přes plot hodil doručovatel kurýrní společnosti. Slabozraká seniorka před incidentem odmítla převzít balík, jenž byl určen pro její sousedy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Marcia Hartová si právě četla na zahradě ve vnitrobloku, když k bráně dorazil kurýr s balíkem určeným pro její sousedy a zazvonil i na byt anglické seniorky. Ta však zásilku odmítla převzít, protože sousedy nezná. Frustrovaný řidič později hodil balík přes plot a zasáhl seniorku přímo do hlavy.

Bývalá právnička Hartová se totiž ve chvíli, kdy kurýr odhodil balík, právě chystala k bráně, aby s řidičem společnosti DPD osobně promluvila kvůli opakovanému zvonění.

„Zvonil na mě a chtěl, abych převzala balík pro sousedy, což jsem odmítla. Když ale pořád stál u brány a naříkal tam, tak jsem si s ním šla promluvit. Když jsem se blížila k bráně, tak mě zásilka trefila do hlavy,” uvedla Hartová.

Kurýr si chtěl zjednodušit práci, těžký balík dopadl na malého jorkšíra

Koktejl

Že kurýr balík odhodil, potvrzují i záběry z kamery u vchodu, které se podařilo získat deníku The Sun. Nejmenovaný doručovatel se nejdřív rozhlédl, zda ho nikdo nevidí, a poté zásilku přehodil přes vrata.

„Nevím, co v tom balíku bylo, nebylo to nic moc těžkého, ale stejně mám teď pod okem modřinu a oděrky,” dodala Hartová.

„Chování našeho řidiče je neodpustitelné a zcela nepřijatelné. Celou událost nyní vyšetřujeme a uděláme příslušná opatření. Dotyčné seniorce se osobně omluvíme,” uvedlo v prohlášení britské DPD.

Reklama

Výběr článků

Načítám