Hlavní obsah

Kurýr si chtěl zjednodušit práci, těžký balík dopadl na malého jorkšíra

Novinky, tcs

Kurýři v USA často nepředávají balíčky přímo do ruky, ale zanechávají je přede dveřmi nebo za plotem domu. Mnozí z nich si pak ulehčují práci a balík na pozemek adresáta hodí. Balík je tak často poškozen, ale stát se mohou i horší věci, tak jako v Kalifornii minulý víkend. Na místě dopadu těžkého balíku se nacházel ani ne dvoukilový jorkšír jménem Cooper.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„Měli jsme opravdu hrozný víkend,“ uvedla Keiko Napierová z kalifornského Venice pro regionální televizi KCBS-TV. Spolu se svým manželem Mitchellem Galinem, rodinou a psíkem Cooperem byli na zahradě, když před domem zastavil vůz přepravní společnosti FedEx.

Jejich dům má vysoký plot a kurýr se podle jejich slov nechtěl zdržovat zvoněním a osobním předáním. Těžký balík, ve kterém byl křišťál a další vánoční dárky, doručovatel přehodil přes branku. Na místě dopadu se však nacházel Cooper, přilákaný zvukem motoru na ulici.

Rodina se seběhla k zavalenému psovi. Okamžitě ho odvezla k veterináři, ale tam musel být Cooper uspán. Jeho zranění byla příliš vážná. Napierová a Galin se teď snaží upozornit na to, že praktiky kurýrů nemusí skončit jenom zničenou zásilkou. Společnost FedEx pouze prohlásila, že o incidentu ví a prošetřuje ho.

Špatná karma dostihla kurýra, který pohodil balík se skleněnými svícny

Koktejl

„Vyjadřujeme nejhlubší soustrast rodině mazlíčka, jenž byl součástí tohoto incidentu,“ uvedl FedEx s tím, že celou věc bere velmi vážně a zahájil důkladné vyšetřování.

„To nestačí,“ reagovala Napierová. „Myslím, že by měli říct, že jako společnost zakážou kurýrům házet balíčky. To je to, co chci slyšet,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Racek nám ze zahrady odnesl čivavu, tvrdí žena

Po hnědobílé čivavě jménem Gizmo pátrá od neděle zoufalá majitelka Becca Hillová z britského Paingtonu v Devonu. Nebohý psík dováděl na zahradě, když se náhle...

Výběr článků

Načítám