Hlavní obsah

Kuchaře bez čepice srazila dodávka ze skútru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Přesně v době, kdy se na českých obrazovkách při shánění nákupů prohání v pořadu "Hrnečku vař, Jamie Oliver: Pukka Tukka" slavný Kuchař bez čepice na skútru, měl na svém oblíbeném dopravním prostředku v Londýně nehodu. Řidič dodávky neukázal směr a srazil Jamieho z mopedu.

Foto: Plzeň 2015

Téměř přesně dva roky poté, co Plzeň získala titul Evropské hlavní město kultury, se veřejnosti představí část chystaného programu na rok 2015.

Článek

Televizní kuchař však měl naštěstí v době kolize helmu, a tak nejsou jeho zranění vážná. "Ze mého skútru mě srazil nějaký idiot s bílou dodávkou, který řídil jako blázen a neukázal, že odbočuje," popsal nehodu Jamie Oliver. "Když jsem spadl, prokousl jsem si ret, což bolelo, ale jinak se naštěstí nic nestalo."

Celý incident byl nafilmován, protože Jamie měl na skútru připevněnou kameru, se kterou natáčel prostřihy do svého pořadu na televizní stanici BBC. "Když jsem se konečně dostal mimo silnici, zkontroloval jsem kameru a bylo to to nejlegračnější, co jsem kdy viděl," prohlásil televizní kuchař. "Ve chvíli, kdy jsem byl ze skútru sražen, se moje nohy dostaly do šoku a vypadalo to... no velmi legračně."

Jamie Oliver si po nehodě vzal trochu volna - na zotavení a také, aby vzal svoji ženu Jules a dcery Poppy Honey (1 rok) a Daisy Boo (3 měsíce) na prázdniny.

Reklama

Související témata:

Související články

Kuchař bez čepice má druhou dceru

Manželka populárního kuchaře Jamieho Olivera, českým divákům známého z televizního pořadu Hrnečku vař a nedávno vydané kuchařské knihy Kuchař bez čepice,...

Výběr článků

Načítám