Hlavní obsah

Kuchař bez čepice má druhou dceru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Manželka populárního kuchaře Jamieho Olivera, českým divákům známého z televizního pořadu Hrnečku vař a nedávno vydané kuchařské knihy Kuchař bez čepice, Jules, včera porodila roční dceři Poppy sestřičku. Druhé dítě se manželům narodilo v londýnské nemocnici královny Charlotty, píše na svých internetových stránkách magazín Hello.

Foto: Roman Mašín

Průjezd pod zdvihacími mosty to je rutina, která po několika dnech pronikne do krve. Většina z nich je zpoplatněná částkou 1-3 EUR.

Článek

Jules Oliverová si nedávno v tisku z legrace postěžovala, že manžela téměř nevidí: "Budu se muset kouknout na Jamieho oficiální webovou stránku, abych zjistila, co vlastně právě dělá." Oblíbený kuchař na tuto jemnou výtku reagoval slibem, že teď už pro něj bude rodina vždy jen na prvním místě. "Nechci být ten typ otce, který najednou zjistí, že jeho děti vyrostly," prohlásil dvojnásobný tatínek a dodal: "Jools a Poppy pro mě znamenají celý svět."

Páru trvalo dlouho, než se Jules podařilo poprvé otěhotnět, proto byli zprávou o dalším těhotenství nadšeni. Jamie manželčino druhé těhotenství označil za "zázrak" a doplnil: "Nemyslím si, že bychom s Jools někdy dřív byli šťastnější."

Jules a Jamie Oliverovi patří v Británii k nejoblíbenějším a nejsledovanějším párům. V nedávné anketě o nejsympatičtější známou matku, která nejlépe skloubila mateřství a kariéru, se paní Oliverová dokonce umístila na druhém místě za britskou televizní moderátorkou Melindou Messengerovou. O své umístění se dělila s Victorií Beckhamovou, manželkou fotbalového kapitána anglického národního týmu. Beckhamovi jsou snad nejsledovanějším britským párem vůbec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám