Hlavní obsah

Křičel, že je prezident a všechny zbije. Polonahý muž v Brně utekl z ošetření

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

S netradičním případem se setkali brněnští městští strážnici, kteří byli přivoláni k případu polonahého muže, který utekl z nemocnice během ošetření. Agresivního muže zadrželi a předali zpět do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O zajištění při ošetření údajně agresivního muže požádal ve středu odpoledne na tísňové lince 156 personál brněnské nemocnice. Pacient se prý nejprve pokusil zdravotníky napadnout, a když byl neúspěšný, rozhodl se náhle utéct ještě před dokončením ošetření. Pátrání po něm strážníkům usnadnila informace, že navzdory chladnému počasí vyběhl na ulici bosý a pouze v trenýrkách a v tričku.

Netrvalo dlouho a jedna z hlídek městské policie muže uviděla. Strážníci třiačtyřicetiletého pacienta na útěku vyzvali, aby setrval na místě a uklidnil se. Ten však nereagoval a místo toho začal křičet, že je prezident a všechny zbije.

Útočník napadl v Brně hudebníka. Šel na mě, jednu jsem mu pustil, řekl po dopadení

Krimi

Kvůli stupňující se agresivitě strážníci museli použít donucovací prostředky a s pouty na rukou ho přepravili na ambulanci, ze které krátce předtím utekl. Napodruhé už se ošetření podařilo zdárně dokončit. Muž je podezřelý z neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám