Hlavní obsah

Kolegyně závidí pozadí Jennifer Lopezové

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ladné křivky a především klenuté pozadí herečky a zpěvačky Jennifer Lopezové nedá spát nejednomu muži planety. V poslední době se však stále častěji objevují její kolegyně, které úspěšné Latinoameričance její zadeček doslova závidí.

Foto: Martina Žáčková
Článek

Půvabná představitelka komedie Will and Grace Megan Mullallyová se nedávno na Jenniferiným pozadím úplně rozplývala. Obě hrdinky se setkaly poprvé při natáčení dílu zmiňovaného sitcomu, do té doby se neznaly. Megan přiznala, že si až dosud nevšimla krásných tvarů, kterými se zadeček Lopezové může pyšnit.

Nechala se unést

"Opravdu jsem ji dosud neznala. Na první pohled je velice, velice krásná, ale musím vám popravdě říct, a možná je to jejím původem, že její zadeček je fascinující. Skutečně, je naprosto okouzlující," popsala Mullallyová.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Obdivujete pozadí Jennifer Lopezové?

"Je to jako pohled na zářící hvězdu. Dostane vás to do takového jakéhosi hypnotického stavu. Vypadá velice krásně, ale dříve jsem si toho, upřímně řečeno, nevšímala tolik jako teď. Vypadá, jako by patřilo mimozemšťanovi, a ne člověku. Je to přitom tak skutečné. Zdá se vám, že někomu odebrali pozadí a připlácli ho na Jennifer. Je to neskutečné. Ale působí to ohromně," dodala.

Anketa

Obdivujete pozadí Jennifer Lopezové?
Ano
35 %
Ne
65 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 357 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová napravuje svou pověst

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová se prý v současnosti pokouší o lepší image, kterou jí v posledních měsících pošramotil letošní rozchod s Benem Affleckem,...

Jennifer Lopezová: Nemám ráda své boky

Přestože je herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová pro mnohé muže idolem krásy, samotná hvězda se pro magazín Glamour přiznala, že s vlastním tělem není zcela...

Změní si pohlaví kvůli Jennifer Lopezové

Američan Michael J. Tito je připraven podstoupit operativní zákrok a změnit si pohlaví, aby se později mohl podobat svému idolu, latinskoamerické herečce...

Výběr článků

Načítám