Hlavní obsah

Jennifer Lopezová: Nemám ráda své boky

– LOS ANGELES

Přestože je herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová pro mnohé muže idolem krásy, samotná hvězda se pro magazín Glamour přiznala, že s vlastním tělem není zcela spokojena. Nenávidí především své štíhlé boky.

Foto: Lukáš Horký,DPB

Kazimír a Karolína: Premiéra v Divadle Petra Bezruče . Ostrava 6.3.2015

Článek

Lopezová tvrdošíjně zdůraznila, že se zdaleka necítí být majitelkou dokonalé postavu, kterou jí závidí ženy na celém světě. "Nemám ráda své boky, vypadají příliš kostnatě," pronesla latinskoamerická zpěvačka.

Pleť řádně hydratuje

Ačkoliv by si přála svou figuru poupravit, se svou pletí na těle a v obličejových partiích je naopak velice spokojena. Dokonce prozradila, v čem tkví tajemství její krásy. Vše prý záleží na správné hydrataci pleti.

"Jakmile se vysprchuji, hned na tělo a obličej nanesu hydratační krém - večer před spaním a ráno po probuzení," upřesnila Jennifer.

Kromě kosmetiky dobrému vzhledu podle ní prospívá dlouhý a ničím nerušeným spánek. "Potřebuji osm hodin spát. Nemám ráda pocit, když nespím dostatečně," vysvětlila.

Protože dobře vypadá, má mnoho příležitostí, jak dát svou krásu na odiv. Nedávno přijala nabídku na vlastní kolekci kosmetických výrobků. Během několika týdnů se na pultech objeví tělové přípravky či samoopalovací krémy.

Utekla před bývalým milencem

Jenniferiina těla si v současnosti užívá její nový přítel, zpěvák Marc Anthony. Zato bývalému milenci, Bennu Affleckovi, dala minulý týden v Las Vegas, kde natáčela scénu pro americký seriál Willand Grace, jednoznačně najevo, že již není návratu.

Z kasina Hard Rock Casino, kam přišla navštívit Marca, musela doslova utéci poté, co se dozvěděla, že se Affleck vyskytuje na stejném místě.  

Lopezová se s Affleckem rozešla letos v lednu. Jejich poměr procházel mnoha zvraty, loni v září snoubenci zrušili svatbu bez udání bližších důvodů. Z rozpadu vztahu obvinili média.  

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová prý přebrala milence

Dayanara Torresová, bývalá manželka latinskoamerického zpěváka Marca Anthonyho, který je současným partnerem Jennifer Lopezové, obvinila herečku, že se musela...

Caviezel si na prsa Lopezové nesáhnul

Herec Jim Caviezel, který ztělesnil roli Krista v Gibsonových Pašijích, je považován za zbožného katolíka, který se denně čtvrt hodiny modlí. Možná i proto...

Výběr článků

Načítám