Hlavní obsah

Kočku padající z tribuny stadionu zachránila americká vlajka

Zápas univerzitní ligy amerického fotbalu mezi domácími Miami Hurricanes a týmem Appalačaské státní narušila dramatická událost. Fanoušci si všimli kočky visící z horní tribuny desítky metrů nad zemí a snažící se zoufale vyškrábat nahoru. Několik pohotových fanoušků rychle natáhlo americkou vlajku, a když se kočka zřítila, pohotově ji do ní zachytilo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kočku, která spadla z tribuny, zachránili diváciVideo: AP

 
Článek

Při sobotním zápase nebyla o dramatické okamžiky nouze. Ten nejdramatičtější si však připravila pro diváky na stadionu kočka, které se zatoulala do horních pater tribun.

Kočky zoufale visící vysoko nad zemí si postupně začali všímat fanoušci a stadionem to začalo hučet. Zatímco někteří fanoušci vytáhli mobilní telefony a začali vše natáčet, několik pohotových lidí nacházejících se přímo pod kočkou popadlo americkou vlajku.

Kočka se v Plzni zřítila přímo na policejní auto

Krimi

Fanoušci nahoře se zvíře snažili vytáhnout, ale nemohli na ni dosáhnout. Bylo jen otázkou času, kdy kočka spadne, a po několika dlouhých okamžicích se tak opravdu stalo. Lidé s vlajkou ale byli připraveni a padající zvíře se jim podařilo zachytit.

Když pak jeden ze zachránců zvedl zvíře nad hlavu, aby ukázal, že se kočce nic nestalo, stadion vybuchl nadšením. Pro už tak vyplašenou kočku však byla toto poslední kapka a svému zachránci uštědřila místo poděkování několik pořádných škrábanců.

Mňoukání kočky zachránilo seniorku, která spadla v Anglii do rokle

Koktejl

Jak později informoval stadion Hard Rock Stadium na svém twitterovém účtu, zvíře je nyní v pořádku a v bezpečí. „Jsme rádi, že díky pozorným fanouškům v sekcích 107,110 a 208 kočka po hrůzném pádu bezpečně přistála. Přejeme kočce, aby se jí ve zbývajících osmi životech dařilo co nejlépe,“ uvedl stadion.

Vedení stadionu následně darovalo blíže neupřesněnou finanční částku místním útulkům a doporučilo fanouškům, aby učinili totéž.

Reklama

Výběr článků

Načítám