Hlavní obsah

Keira Knightleyová: Depp líbá lépe než Bloom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Keira Knightleyová prohlásila, že Johnny Depp líbá o mnoho lépe než Orlando Bloom. Okouzlující herečka si měla možnost oba herce "ozkoušet" během natáčení pokračování snímku Piráti z Karibiku.

Článek

Na začátku týdne Orlando Bloom pochválil Keiru za její úžasnou líbací techniku, když řekl: "Líbá úplně skvěle, navíc je to skvělá a velmi vtipná osoba. Je prostě úplně rozkošná."

Zdá se, že jednadvacetiletá herečka není tak uchvácena svým hereckým partnerem, jako tomu je naopak. Když byla tázána magazínem InStyle, který z dvojice herců líbá lépe, odpověděla: "Johnny Depp rozhodně nebyl špatný."

I přes svou nadšenou chválu pro Keiřinu líbací techniku Bloom připustil, že bylo opravdu podivné spojit své rty s hvězdou snímku Pýcha a předsudek, protože jsou prý velmi dobří přátelé.

Reklama

Související témata:

Související články

Keira Knightleyová pózovala nahá

Hvězda snímku Pýcha a předsudek Keira Knightleyová pózovala nahá pro známý hollywoodský magazín Vanity Fair. Na titulní stránce však není sama, spolu...

Keira Knighteyová nahradí u Chanela Mossovou

Britská herečka Keira Knightleyová nahradí u firmy Chanel topmodelku Kate Mossovou a stane se napříště hlavní reklamní tváří prestižního kosmetického gigantu....

Výběr článků

Načítám