Hlavní obsah

Keira Knightleyová by prý sama se sebou nechodila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Stát se partnerem britské herečky Keiry Knightleyové je snem mnoha mužů. Ona sama by to ale žádnému nedoporučovala. "Jsem příšerná," prozradila na sebe v módním časopisu Elle.

Článek

Jednadvacetiletá hvězda filmů Piráti z Karibiku označila sebe samu za "citovou trosku". "Každý, kdo se mnou kdy chodil, vám potvrdí, že jsem vždy náchylná brečet, když jsem naštvaná," cituje její slova internetový server Ananova. V žertu prohlásila, že nechápe, jak to s ní její současný přítel, britský herec Rupert Friend, může vůbec vydržet.

Knightleyová na sebe poprvé upozornila filmem Blafuj jako Beckham, ve světě ji ale nejvíc proslavila role v hollywoodském trháku Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly. Letos byla nominovaná na Oscara za vedlejší ženskou roli ve snímku Pýcha a předsudek. Během jeho natáčení se seznámila s o čtyři roky starším Friendem.

Reklama

Související témata:

Související články

Keiru Knightleyovou vyděsila vlastní prsa

Herečka Keira Knightleyová nevěřila svým očím, když poprvé viděla plakáty k filmu Král Artuš. Autoři jí totiž digitálně zvětšili prsa. Herečka byla podle...

Výběr článků

Načítám