Hlavní obsah

Keira je nejvíce sexy herečkou všech dob

LONDÝN

Britská herečka Keira Knightleyová se ve svých devatenácti letech stala nejvíce sexy filmovou hvězdou všech dob. Vyplývá to z čerstvého průzkumu, který provedl časopis Empire.

Foto: Libuše Miarková

Na setkání se zástupci ostravské pobočky společnosti PwC studenti mimo jiné řešili i hlavolamy byznysu.

Článek

Rodačka z jihozápadního Londýna tak zastínila celebritu Angelinu Jolieovou, která skončila až druhá. Na čtvrté místo pak vyšoupla Halle Berryovou a zcela vyšachovala někdejší královnu nejrůznějších anket Julii Robertsovou. Ta se totiž v žebříčku první dvacítky neobjevila vůbec.

S přehledem předčila také filmové legendy zvučných jmen, kterými je například Marilyn Monroe. Tu Keira odsunula na šesté místo, napsal zpravodajský server Sky News. Z mužů se na přední příčky probojoval Orlando Bloom a Johnny Depp. Lamač ženských srdcí Brad Pitt spadl na patnácté místo.             

Nemá ráda svou tvář

Keiřina kariéra začala závratně růst poté, co v roce 2002 zazářila v nízkorozpočtovém filmu Blafuj jako Beckham. Známá je také ze snímků Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly, Láska nebeská či Král Artuš. Před dvěma lety byla hostem MFF v Karlových Varech, letos ji čtenářky amerického magazínu New Woman zvolily nejkrásnější celebritou světa.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Kdo z první pětice vám připadá nejpřitažlivější?

Knightleyová se ale za žádnou krasavici nepovažuje. "Strašně nerada se na sebe dívám," tvrdí. "Když na vás zírá váš vlastní ošklivý obličej, je to děsně nepříjemný pocit. Vždycky si myslím, že vypadám jako chlap." Sama se tak často obléká, ráda nosí otrhané džíny a vytahané triko. Její přirozená krása a šarm ji však vyšvihly na výsluní nejpřitažlivějších osobností filmu.

Největší propad zaznamenala herečka Kate Winsletová, kterou magazín Empire korunoval na nejsvůdnější filmovou celebritu před šesti lety. Letos se ale propadla až na 35. místo.

Nejvíce sexy osobnosti světa filmu:
Keira Knightleyová
Angelina Jolieová
Orlando Bloom
Halle Berryová
Johnny Depp
Marilyn Monroe
Jennifer Connellyová
Hugh Jackman
Scarlett Johanssonová
Uma Thurmanová
Colin Farrell
Paul Newman
Marlon Brando
Natalie Portmanová
Brad Pitt
Rita Hayworthová
Grace Kellyová
Monica Bellucci
Eric Bana
Brigitte Bardotová
Zdroj: Sky News

Anketa

Kdo z první pětice vám připadá nejpřitažlivější?
Keira Knightleyová
30,1 %
Angelina Jolieová
19,2 %
Orlando Bloom
9,7 %
Halle Berry
10,7 %
Johnny Depp
14,8 %
Jiná osobnost
15,5 %
Celkem hlasovalo 2076 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Keira Knightleyová se do studia nehrne

Hollywoodská herečka Keira Knightleyová popřela informace o tom, že by měla v dohledné době vyměnit svůj životní styl filmové hvězdy za studentský život....

Výběr článků

Načítám