Hlavní obsah

Keira Knightleyová se do studia nehrne

– LONDÝN
Novinky, Korzo

Hollywoodská herečka Keira Knightleyová popřela informace o tom, že by měla v dohledné době vyměnit svůj životní styl filmové hvězdy za studentský život. Hvězda filmu Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly sice o studiu na vysoké škole uvažuje, ale až "někdy v daleké budoucnosti". Dodala, že letos tedy nenastupuje na vzdělávací ústav Oxford Brookes, jak informovala některá média.

Článek

"Někde jsem se dočetla, že zvažuji studia na Oxford Brookes, kam bych měla údajně nastoupit již letos na podzim. Jsou to ale všechno jen domněnky novinářů a já můžu s klidným srdcem říct, že jde o lži. V současnosti jsem příliš zaměstnaná filmovými projekty, takže by mi těžko zbyl čas na studia. Někdy v budoucnosti bych ale rozhodně chtěla jít na univerzitu. To je však daleko," řekla herečka.

Filmová kariéra je důležitější

Britská rodačka se na školu zřejmě nedostane minimálně následující tři roky. Již dnes má totiž podepsané smlouvy na natáčení filmů v roce 2006, kdy by se měl do kin dostat druhý díl Pirátů z Karibiku, v němž chce opět zazářit. Letos si do své filmografie přičte snímek Král Arthur, v roce 2005 pak filmy Tulip Fever a The Jacket.

A tím ani zdaleka nemusí výčet končit. Keira Knightleyová totiž podle vlastních slov jedná ještě o dalších rolích. Navíc jí mnoho času zabírá propagace jejích filmů po celém světě a nutná spolupráce s mediálními agenturami a novináři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám