Hlavní obsah

Kateřina Kornová ve 43 letech ukázala své sexy tělo v plavkách

Novinky, Gabriela Wolfová
Lázně Bělohrad

Kateřina Kornová (43) předvedla svou dokonalou postavu. Sexy herečka si vyrazila odpočinout do Lázní Bělohrad a dokázala, že by jí její křivky mohla závidět leckterá náctiletá modelka.

Článek

Kornová v posledních měsících zažila opravdu krušné chvilky. Její bývalý partner, policista Tomáš Rotbauer jí vyhlásil mediální válku a Kateřinu ničil všemožnými útoky. Není tedy divu, že si potřebovala odpočinout a odjela do Lázní Bělohrad.

"Vypnula jsem telefony a odjela relaxovat do spa resortu Strom života. Odpočívala jsem na kosmetice, masáži nebo bahenním zábalu. S Filipem jsme plavali nebo odpočívali ve vířivce. Naprostá pohoda," prozradila Kornová, která má i ve svých 43 letech dokonalou postavu.

"Mám osobní trenérku ve fitku, chodím na pilates," upřesňuje Kornová tajemství své pevné postavy.

"Myslím, že je důležité si na sebe udělat čas. Občas chodím na kosmetiku a také je dobré investovat do krémů. Já preferuji krémy na přírodní bázi. Důležité je odpočívat i fyzicky, jít si zaplavat, do sauny. Člověk je potom jak znovuzrozenný," dodala Kornová.

A jaký má názor na zákroky plastických chirurgů nebo odstranění vrásek pomocí botoxu? "Je moc fajn, že to existuje a dá se toho využít. Pro mě to je jen otázka míry, aby toho nebylo moc a člověk tomu nepropadl. Když se žena udržuje s mírou, tak si myslím, že jsou to úžasné věci," dodala Kornová.

Stálého partnera od rozchodu zatím nemá. "Mám dvě děti, jsem zvyklá s nima žít, ale lásku k životu potřebuju. Přála bych si člověka, který má charakter a za kterého se nebudu stydět, " říká Kornová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám