Hlavní obsah

Kateřina Kornová se vrací k moderování, bude uvádět Muže roku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Kateřina Kornová po letech přijala nabídku a bude provázet velkou galashow. Bývalá manželka zpěváka Jiřího Korna bude společně s Bořkem Slezáčkem moderovat finále prestižní soutěže Muž roku 2010.

Článek

"Je to pravda. Paní Kornová nabídku přijala a bez váhání. Jsem tomu velice rád. Moc si jí vážím, je to úžasná a charismatická dáma a navíc skvělá moderátorka. Jako bývalá modelka bude mít ke klukům i blízko," řekl Novinkám pořadatel soutěže Muž roku 2010 David Novotný.

Kornová bude soutěž uvádět s moderátorem Bořkem Slezáčkem. Oba pojí minulost v modelingu. "Myslím, že jim to bude klapat. Dobře se léta znají a budou tak na sebe slyšet," vysvětluje Novotný.

Letos se koná již jedenáctý ročník soutěže. Do podvědomí široké veřejnosti se loni dostala soutěž mužské krásy bohužel kvůli velkému neštěstí. Vítěz Muže roku Martin Zach den po svém triumfu skákal na lyžích na rybníku Kačák a skončil s poraněnou míchou.

I když lékaři předpovídali, že Zach zůstane do konce života připoutaný na lůžko, tvrdou prací a cvičením začal bývalý lyžař hýbat rukama a na invalidním vozíku bojuje dál o to, aby jednou vstal. Zach na finále Muže roku 2010 přislíbil účast a měl by předávat vítězi šerpu.

Pořadatelé představí finalisty soutěže Muže roku již příští úterý. Do soutěže se přihlásil i semifinalista Česko-Slovenské SuperStar Leo Machala. Do finále ale nepostoupil. "Je to hezký kluk, ale přihlásily si ještě zajímavější typy," vysvětlil neúspěch Lea pořadatel Muže roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám