Hlavní obsah

Kanadský žertík málem stál mladého muže život

Novinky, vps

Možná až příliš krutý kanadský žertík si připravila skupina amerických filmařů. Chvíli poté, co se jejich nic netušící oběti usadily do foto kabinky a začaly se usmívat do objektivu, vybafli na ně dva muži a hrozili jim smrtí. Podle mnohých je ovšem vtípek za hranou, například u mladíka z posledního páru se totiž zdálo, že nápor leknutí nevydrží.

BEZ KOMENTÁŘE: Přišli se vyfotit do kabinky, odcházeli v slzách

 
Článek

Lidé, kteří se přišli vyfotit do budky, neměli ani potuchy o tom, že se za ní skrývají dva najatí herci v zakrváceném oblečení, s maskami na hlavách a zbraněmi v rukou. Zatímco návštěvníci čekali na spuštění fotoaparátu, po stranách budky se s řevem objevili oba muži, zastoupili cestu a křičeli na lidi v budce, zda chtějí zemřít.

Reakce nešťastníků uvnitř kabinky jsou pochopitelně velmi dramatické. Někteří hercům, kteří po chvíli strašení oznámili, že se jedná o žert, spílali, jiní zase propukli v pláč. Slečna z poslední dvojice vzala celou situaci celkem s humorem, u jejího partnera se ale zdálo, že za chvíli zkolabuje. Musel ho dokonce přijít uklidňovat další člen štábu.

Tvůrci ze společnosti BlackBoxTV chtěli zachytit, jak bláznivě vypadají lidé, když jsou vystrašení. Místo romantických fotek v případě párů nebo průkazového fota u jednotlivců totiž foto kabinka vyfotila jejich obličeje plné hrůzy.

Vtípek jistě někoho pobavil, ale často se objevují názory, zda už autoři nezašli příliš daleko. Mohlo totiž snadno dojít k tragédii, a to buď kolapsem jedné z obětí žertu, nebo v případě, že by někdo z lidí v kabince měl zbraň a v sebeobraně napadl herce.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

Podobná diskuse se objevila i u hororové scénky z loňského listopadu, která je označována za jeden z nejlepších žertů se skrytou kamerou. Tehdy se vedle nic netušících cestujících ve výtahu objevila bledá dívenka s panenkou v ruce. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám