Hlavní obsah

Lidé křičeli hrůzou. Ze tmy výtahu se zjevila najatá děsivá dívenka z hororu

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Drsný hororový vtípek, ve kterém se ve výtahu vedle nicnetušících lidí objeví bledá dívenka s panenkou v ruce, se stal během dvou dnů obrovským hitem. Mnozí ho označují za jeden z nejlepších žertů se skrytou kamerou, ale objevily se i názory, že se jednalo o nebezpečnou hru. Někteří vystrašení cestující totiž mohli dostat infarkt, nebo dokonce dívenku fyzicky napadnout.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

 
Článek

Scénka byla součástí nedělního dílu populárního brazilského pořadu The Silvio Santos show, kterou moderuje stejnojmenný moderátor. Santos je v Brazílii populární postavou. V roce 1981 založil dnes druhou největší televizní stanici v Brazílii, kde dodnes moderuje několik pořadů. Je dolarovým miliardářem a ve svých 81 letech rozhodně nepomýšlí na důchod.

Výtah se po nástupu pasažérů rozjede, ale po chvilce začnou blikat světla, až nakonec úplně zhasnou. Překvapený cestující neví, co se děje, diváci ale s pomocí infrakamery vidí, že z boční části výtahu vylézá hororově nalíčená dívenka v bílém hábitu a s panenkou v ruce.

Krátce poté se opět rozsvítí světla a cestující holčičku spatří. Někteří okamžitě strachy křičí, jiní se snaží zoufale mačkat tlačítka výtahu. Situace se stane ještě vyhrocenější v okamžiku, kdy začne dívenka na pasažéry křičet. Ani tím to však nekončí, opět zhasnou světla a dívenka zmizí, aby se po chvíli opět objevila a cestující ještě více vystrašila. Kvalita provedení scénky je na vysoké úrovni a nelze se tedy divit, že vtípek sklízí chválu po celém světě.

BEZ KOMENTÁŘE: Ve výtahu se "propadala" podlaha, lidé v panice uskakovali

Před měsícem se objevila reklama, která stavěla na podobném principu. Pod vystrašenými pasažéry se ve výtahu „propadala“ podlaha, v tomto případě se ovšem pravděpodobně jednalo o sehrané divadlo s najatými herci. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám