Hlavní obsah

Kanadské rádio nabízí svým posluchačům českou partnerku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Edmonton

Kanadské rockové rádio Q104 sídlící v Halifaxu přišlo se soutěží, která velkému množství lidí zdvihla žluč. Rádiostanice z kanadského východního pobřeží totiž vyhlásilo soutěž, jejíž hlavní cenou je šance vyhrát českou partnerku a potenciálně třeba i manželku. Na rádio si však stěžuje mnohonásobně více lidí, než se vůbec celé soutěže účastní.

Foto: Radio Q104

Radio Q104 vyhlásilo soutěž o českou partnerku.

Článek

Rádio ve své soutěži "The Male is in the Czech" nabízí vítězi zájezd do Prahy, aby zde strávil pět nocí - sám. Během pobytu si projde sérií domluvených schůzek s různými dívkami či jednou stejnou, podle toho, jak bude chtít.

Soutěž byla spuštěna v pondělí a reakce posluchačů je daleko od pozitivní, informoval kanadský deník Edmonton Journal.

Hodně lidí nás kontaktovalo se stížnostmi a někteří si přímo stěžovali na radu pro rozhlasové vysílání," přiznal ve čtvrtek zástupce rádia J.C. Douglas.

"Je to zneklidňující, protože si myslíme, že jsme byli opravdu špatně pochopeni," dodal Douglas s tím, že výhra nemá nic společného se sexuálními službami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám