Hlavní obsah

Kamera zachytila v Anglii kurýra, jak hází kamenem po kočce. Dostal padáka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnostní kamera umístěná na vchodových dveřích jednoho z domů v anglickém hrabství Buckinghamshire zachytila kurýra společnosti Evri, jak hází kamenem po kočce tamních obyvatel. Firma muže po incidentu propustila, píše agentura AP.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera zachytila, jak kurýr hodil po kočce kamenem.Video: AP

 
Článek

Sedmatřicetiletá Lisa Ferrabyová z anglického města Milton Keynes byla zděšená, když na bezpečnostní kameře spatřila, jak kurýr doručující dopis hází kamenem po jejich kocourovi.

„Byla jsem v práci, když mi volal manžel. Vím, že když mi volá mimo obědovou pauzu, tak se něco děje. Řekl mi, ať se podívám na záběry z bezpečnostní kamery. Když jsem to viděla, nevěděla jsem, jestli mám zvracet nebo brečet. Úplně mě to rozezlilo,“ svěřila se agentuře AP.

Kurýr hodil zásilku přes plot, trefil seniorku do obličeje

Koktejl

„Chtěla jsem odejít z práce, ale nemohla jsem. Je znepokojující vidět něco takového o to víc, když k tomu (kurýr) neměl žádný důvod,“ dodala s tím, že ač byl její kocour jménem Tumble kamenem nejspíše zasažen, tak neutrpěl žádné vážné zranění.

„K veterináři jsme ho nevzali. Vypadal, že je fyzicky v pořádku. Když jsme se ale s manželem vrátili z práce, byl otřesený a krčil se v rohu. Večer nechtěl jíst a byl trochu mimo, což je ale pochopitelné,“ dodala Ferrabyová.

Dostal padáka

Majitelka zvířete se následně spojila se zástupci doručovací společnosti, jimž video poskytla. Firma s mužem poté neprodleně ukončila pracovní poměr.

„Paní Ferrabyové jsme se omluvili. Šlo o vysoce nepřijatelné chování a můžeme potvrdit, že kurýr už pod jménem Evri nadále doručovat nebude,“ uvedl mluvčí doručovací společnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám