Hlavní obsah

Kamera zachytila pád chlapce pod vlak v Sydney

Novinky, nčs

Chvíle hrůzy si prožil čtyřletý chlapec a jeho matka v australském Sydney. Při nástupu do vlakové soupravy si dítě nevšimlo mezery mezi nástupištěm a dveřmi a udělalo krok do prázdna. Ačkoliv chlapec v mžiku zmizel pod vlakem, vyvázl bez vážnějších zranění. K události došlo už v únoru, ale agentura AP zveřejnila video až nyní. Podle úřadů má sloužit jako varování v podobných situacích.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapec při nástupu do vagonu spadl do kolejištěVideo: Reuters

 
Článek

Celou situaci zachytily bezpečnostní kamery na nástupišti. Ze záběru je zřejmé, jak se matka s kočárkem a dvěma dětmi chystá nastoupit do právě přijíždějícího vlaku. Jakmile se však otevřou dveře, starší z dětí si nevšimne mezery mezi vlakem a nástupištěm a spadne do kolejiště.

Pohotoví přihlížející po pádu upozornili průvodčího a dítě zpod vlaku vyprostil jeden z přítomných cestujících. Dítě zůstalo v šoku, žádná vážnější zranění však neutrpělo.

Australské úřady zveřejněním videa apelují na bezpečnost na nástupištích. Jen v australském Novém Jižním Walesu totiž za posledních 12 měsíců na železnicích utrpělo zranění téměř 200 dětí.

Reklama

Výběr článků

Načítám