Hlavní obsah

Kámen, nůžky, papír! Pasažér se přes okénko utkal s letištním personálem

Novinky, tcs

Čekání na odlet letadla se někdy protáhne a dlouhou chvíli nemají pouze cestující, ale i letištní personál. Na letišti v Atlantic City se Robert Meadows rozhodl zkrátit si čekání hrou – přes palubní okénko s jedním ze zaměstnanců letiště si dali kámen, nůžky, papír.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nahrávku neobvyklého klání pořídila Meadowsova přítelkyně Brianna Kolbeová a zveřejnila ho v pondělí na Twitteru. Od té doby ho zhlédlo více než 19 milionů lidí. „Můj přítel nemá problém udělat si kamaráda z kohokoliv,“ napsala Brianna.

„Jsem rád přátelský k ostatním, protože spousta lidí není,“ uvedl Meadows, který na videu obě hry vyhraje, pro server magazínu Time.

Třiadvacetiletý muž však není tím, kdo hru začal. Tím byl právě zaměstnanec letiště Allain Rafael Bantaya. S dalšími kolegy je zvyklý komunikovat s cestujícími sedícími v letadle a hrát s nimi různé hry. „Nejraději ale mám, když mi mávají děti,“ svěřil se.

Teď doufá v odvetu s Robertem Meadowsem. Našli se na sociálních sítích a plánují další přátelské klání.

„Každý člověk má v sobě malé dítě, musíte jen spolu najít společnou řeč. Myslím, že kámen, nůžky, papír je dostatečná společná řeč, kterou každý zná,“ uvedl Meadows. „A každý se někdy potřebuje trochu pobavit,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám