Hlavní obsah

Julia Robertsová se chce postarat o Britney Spearsovou

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Julia Robertsová se na mateřské zřejmě nudí. Jinak si nelze vysvětlit její poslední veřejné prohlášení, z něhož vyplynulo, že se hodlá začít vedle svých tří dětí začít starat také o problémovou zpěvačku Britney Spearsovou.

Článek

Pretty Woman nad jejím stavem vyjádřila politování a chtěla by ji naučit, jak má celebrita správně žít. "Vidím a slyším, co se Britney Spearsové děje, a nejraději bych si ji odvezla k sobě do svého domu pro hosty," prohlásila čtyřicetiletá Julia. 

Robertsová  bulvár a společenský zájem viní za to, že se mladé hvězdy hroutí a hledají oporu v alkoholu a drogách. "Nedovolí vám to zjistit, kdo jste, co jste a jak to chcete dělat a proč to chcete dělat," vysvětluje Robertsová.

Reklama

Související témata:

Související články

Robertsová a Clooney mají nejlepší účesy

Herci Julia Robertsová a George Clooney byli vyhlášeni za celebrity s nejhezčími účesy za uplynulý rok. Vyplývá to z amerického průzkumu. Nejhůře naopak dopadl...

Julia Robertsová je v Praze

Do Prahy v pondělí vpodvečer přiletěla hollywoodská megahvězda Julia Robertsová. Jedna z nejlépe placených hereček se po mateřské dovolené vrací na stříbrné...

Výběr článků

Načítám