Hlavní obsah

Jennifer Lopezová: Jsem velice věrná osoba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka, zpěvačka a sexuální symbol Jennifer Lopezová se sice se svým současným snoubencem Benem Affleckem seznámila ještě v době, kdy byla vdaná za choreografa Crise Judda, ale vyspala se s ním až po rozvodu. Časopisu Reader´s Digest řekla, že je totiž "velice věrná osoba."

Foto: Jiří Růzha

Velký vandr T.O.Bílý zajíc - tak to je celá výprava v táborových tričkách vlastní výroby

Článek

S hercem Benem Affleckem se Jennifer Lopezová zasnoubila v listopadu 2002. Od té doby jsou jedním z nejsledovanějších slavných párů světa.

Dvaatřicetiletá Jennifer se s o dva roky mladším Benem seznámila na natáčení filmu Gigli na konci roku 2001. V té době už měla v manželství problémy. "Hovořit o nich s jiným mužem by ale nebývalo bylo slušné," řekla časopisu herečka. "Jsem velice věrná osoba. I kdyby mi byl tenkrát někdo řekl, že Bena přitahuji, odpověděla bych ne. Takhle jsem vychovaná," dodala.

Lopezová: O všem mluvíme s brutální upřímností

S Crisem Juddem se rozvedla v červenci 2002, jejich manželství trvalo necelý rok. Ihned po rozvodu začala chodit s Benem Affleckem. Ačkoliv se v poslední době neustále spekuluje o datu jejich svatby, Jennifer Lopezová tvrdí, že zatím žádné nemají. Po dvou nepovedených manželstvích prý napřed musí na vztahu tvrdě pracovat. "O všem mluvíme s brutální upřímností. A když něco takového děláte, neponecháváte nic náhodě," uvedla.

Film Gigli, na jehož natáčení se snoubenci potkali, jde v Anglii a Spojených státech do kin na konci července. Prozatím se o něm hovoří zejména v souvislosti s filmovým plakátem. Lopezové na něm totiž byl počítačově zeštíhlen její legendární zadek plných tvarů.

Reklama

Související témata:

Související články

Affleck a Lopezová koupili dům na ostrově

On je původem Kaliforňan, který vyrostl v Massachusetts, ona strávila dětství v newyorkském Bronxu. Pro svůj první společný dům si ovšem slavný hollywoodský...

Lopezová se červená u Madame Tussaud

Nejnovější exponát slavného londýnského muzea Madame Tussaud, voskový model hispánské krásky Jennifer Lopezové, se červená, jakmile mu návštěvníci něco...

Výběr článků

Načítám